Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

三修法影片

3 posters

向下

三修法影片 Empty 三修法影片

發表 由 惡魔の獵鷹 周五 1月 02, 2009 1:36 pm

惡魔の獵鷹
惡魔の獵鷹

文章總數 : 27
注冊日期 : 2008-09-03

回頂端 向下

三修法影片 Empty 回復: 三修法影片

發表 由 你老婆ar 周五 1月 02, 2009 2:50 pm

點解你成日都找倒d咁好ge教學影片ge? ><"
可唔可以係戰士區post多個盾戰video ar?
你老婆ar
你老婆ar

文章總數 : 34
注冊日期 : 2009-01-02

回頂端 向下

發表 由 惡魔の獵鷹 周五 1月 02, 2009 3:47 pm

你老婆ar 寫到:點解你成日都找倒d咁好ge教學影片ge? ><"
一陣先la.........
惡魔の獵鷹
惡魔の獵鷹

回頂端 向下

發表 由 你老婆ar 周五 1月 02, 2009 3:49 pm

惡魔の獵鷹 寫到:
你老婆ar 寫到:點解你成日都找倒d咁好ge教學影片ge? ><"
一陣先la.........

識唔識整banner上去ar? 我搞咁耐都唔識ar! confused
你老婆ar
你老婆ar

回頂端 向下

發表 由 你老婆ar 周五 1月 02, 2009 3:49 pm

冇野...原來舊post係唔會顯示我d新update ga! = =

p.s. 勁啦你! 識日文可以整咁多fez影片教學link出黎睇><"
你老婆ar
你老婆ar

回頂端 向下

發表 由 惡魔の獵鷹 周五 1月 02, 2009 4:29 pm

你老婆ar 寫到:冇野...原來舊post係唔會顯示我d新update ga! = =

p.s. 勁啦你! 識日文可以整咁多fez影片教學link出黎睇><"
我都唔識日文...
普通既日常用語都識講既....
惡魔の獵鷹
惡魔の獵鷹

回頂端 向下

發表 由 你老婆ar 周五 1月 02, 2009 4:44 pm

惡魔の獵鷹 寫到:
你老婆ar 寫到:冇野...原來舊post係唔會顯示我d新update ga! = =

我都唔識日文...
普通既日常用語都識講既....

哈哈...普通香港人都識一兩句日文常用語ga la! ><
唔係只係香港人...差唔多成個世界都識1-2句日文 tongue

唔講啦,我訓教! 88!
8個鐘頭先再上來^^"
你老婆ar
你老婆ar

回頂端 向下

發表 由 micz 周一 1月 05, 2009 12:44 pm

哩個係日本最強既個個火法 佢次次都3萬幾傷 佢好信任佢d隊友
micz
micz

文章總數 : 1
注冊日期 : 2009-01-05

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章