Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sor...簽到遲左! ohhh差d唔記得...2009年, 新年快樂! <<< by 你老婆ar

2 posters

向下

Sor...簽到遲左! ohhh差d唔記得...2009年, 新年快樂! <<< by 你老婆ar Empty Sor...簽到遲左! ohhh差d唔記得...2009年, 新年快樂! <<< by 你老婆ar

發表 由 你老婆ar 周五 1月 02, 2009 3:52 am

2009年,新年快樂! <<< 加拿大時間,鬼佬新年! Wink
Sor ar大家, 我成日唔online...講真我好掛住你地ga,自己一個人打國戰唔好玩! No
你老婆ar
你老婆ar

文章總數 : 34
注冊日期 : 2009-01-02

回頂端 向下

Sor...簽到遲左! ohhh差d唔記得...2009年, 新年快樂! <<< by 你老婆ar Empty 回復: Sor...簽到遲左! ohhh差d唔記得...2009年, 新年快樂! <<< by 你老婆ar

發表 由 你老婆ar 周五 1月 02, 2009 4:52 am

2009年啦! 琴晚落雪啊! @v@
Sor...簽到遲左! ohhh差d唔記得...2009年, 新年快樂! <<< by 你老婆ar Dsc00145nu1
Sor...簽到遲左! ohhh差d唔記得...2009年, 新年快樂! <<< by 你老婆ar W2048
你老婆ar
你老婆ar

回頂端 向下

Sor...簽到遲左! ohhh差d唔記得...2009年, 新年快樂! <<< by 你老婆ar Empty 回復: Sor...簽到遲左! ohhh差d唔記得...2009年, 新年快樂! <<< by 你老婆ar

發表 由 惡魔の獵鷹 周五 1月 02, 2009 10:32 am

很久不見........
近排搞甚麼??
惡魔の獵鷹
惡魔の獵鷹

文章總數 : 27
注冊日期 : 2008-09-03

回頂端 向下

發表 由 你老婆ar 周五 1月 02, 2009 11:36 am

惡魔の獵鷹 寫到:很久不見........
近排搞甚麼??

umm...我去左滑雪,有塊板個d ar! 英文叫snowboarding. 我下個星期5有得同學校d人滑snowboard Cool
除左個樣...我起碼去過3次聖誕potluck...新年(琴晚)去左boston pizza, 聽日仲有多個potluck Very Happy

除左玩...我仲有打電話找英文老師(鬼佬黎ge)幫我補英文!
仲有我近日溫緊考車牌ge筆試 + 報左6間大學... ><

今個聖誕冇玩fez...太lag啦,成日p甲唔好玩! 又易disconnect
你老婆ar
你老婆ar

回頂端 向下

發表 由 惡魔の獵鷹 周五 1月 02, 2009 12:49 pm

你老婆ar 寫到:
近排搞甚麼??

umm...我去左滑雪,有塊板個d ar! 英文叫snowboarding. 我下個星期5有得同學校d人滑snowboard Cool
除左個樣...我起碼去過3次聖誕potluck...新年(琴晚)去左boston pizza, 聽日仲有多個potluck Very Happy

除左玩...我仲有打電話找英文老師(鬼佬黎ge)幫我補英文!

今個聖誕冇玩fez...太lag啦,成日p甲唔好玩! 又易disconnect
真是多采多姿呢......
惡魔の獵鷹
惡魔の獵鷹

回頂端 向下

發表 由 你老婆ar 周五 1月 02, 2009 2:47 pm

惡魔の獵鷹 寫到:
你老婆ar 寫到:
近排搞甚麼??

55...^^
點解你係炎鳥論壇講野好似nice左咁多ge? 你係game成日哈我ga bor Shocked
你老婆ar
你老婆ar

回頂端 向下

發表 由 惡魔の獵鷹 周五 1月 02, 2009 5:59 pm

你老婆ar 寫到:
惡魔の獵鷹 寫到:
你老婆ar 寫到:
近排搞甚麼??

55...^^
點解你係炎鳥論壇講野好似nice左咁多ge? 你係game成日哈我ga bor Shocked
這個謎團...要請柯南出來破解
惡魔の獵鷹
惡魔の獵鷹

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章