Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

邊個話騎唔可以吉人 騎唔可以拆野 ?

5 posters

向下

邊個話騎唔可以吉人 騎唔可以拆野 ? Empty 邊個話騎唔可以吉人 騎唔可以拆野 ?

發表 由 火狐 周二 9月 09, 2008 3:08 am

邊個話騎唔可以吉人 騎唔可以拆野 ? FE2008090823290819486099
邊個話騎唔可以吉人 騎唔可以拆野 ? FE2008090823284619464858
邊個話騎唔可以吉人 騎唔可以拆野 ? FE2008090823274819406174
邊個話騎唔可以吉人 騎唔可以拆野 ? FE2008090823284519463877
邊個話騎唔可以吉人 騎唔可以拆野 ? FE2008090823274019398824

騎都可以咁玩丫 !
唔好話騎唔可以打人唔可以拆野 \ ___ /"
火狐

文章總數 : 18
注冊日期 : 2008-07-06

回頂端 向下

邊個話騎唔可以吉人 騎唔可以拆野 ? Empty 回復: 邊個話騎唔可以吉人 騎唔可以拆野 ?

發表 由 小瑪 周二 9月 09, 2008 3:10 am

超正
感覺好好玩
小瑪
小瑪

文章總數 : 55
注冊日期 : 2008-09-03

回頂端 向下

邊個話騎唔可以吉人 騎唔可以拆野 ? Empty 回復: 邊個話騎唔可以吉人 騎唔可以拆野 ?

發表 由 白菖蒲 周二 9月 09, 2008 4:37 pm

十幾隻騎插人超好玩ar!!
本來以為一下打十幾二十hp,打到天光都未打完,點知隻滿血法師瞬間就溶左,仲要俾我地打果陣係咁抽筋,郁都郁唔到,而家諗返起都想笑 XD
白菖蒲

文章總數 : 14
注冊日期 : 2008-09-09

回頂端 向下

發表 由 hyde 周三 9月 10, 2008 11:06 am

最衰我果陣又出騎LA...我不在場都好想笑XD
hyde

文章總數 : 3

回頂端 向下

發表 由 青森 周六 9月 13, 2008 2:05 pm

諗返起真係笑死XD
青森

文章總數 : 20

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章