Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

倩妮報退

2 posters

向下

倩妮報退 Empty 倩妮報退

發表 由 倩妮 周二 1月 13, 2009 12:33 am

不是正身,所以要退
正身在綠國,有緣戰場上見 afro
倩妮
倩妮

文章總數 : 72
注冊日期 : 2008-09-03

回頂端 向下

倩妮報退 Empty 回復: 倩妮報退

發表 由 青森 周二 1月 13, 2009 3:31 pm

姐係點-.-?
甘唔通叫你6國黎入會咩?
想走用不著爛理由-0-
青森

文章總數 : 20

回頂端 向下

發表 由 倩妮 周二 1月 13, 2009 9:45 pm

會規講到明唔比係分身

如果連會規都算爛理由............咁有乜理由係唔爛 = =
倩妮
倩妮

回頂端 向下

發表 由 青森 周二 1月 13, 2009 9:48 pm

倩妮 寫到:會規講到明唔比係分身

如果連會規都算爛理由............咁有乜理由係唔爛 = =
唔同你嘈 你係都要走我無你計
青森

回頂端 向下

發表 由 倩妮 周二 1月 13, 2009 10:52 pm

你連我想嘈乜都無了解過,就話無計??

仲有,我跟會規做,跟本就唔係嘈,亦無心同你地嘈

會規e+寫得咁清楚係唔比分身入,我退前仲問過管同膠鷹,係咪分身要退,佢地答覆係要退

而且大把人都知到、見過、什至比我正身CJ過,大把人都知我紅國係分身

如果連會規寫到明明白白 ge 野都唔跟,請問會規有何用處??

以前SOP都講明一人最多兩角,有部份人士入左4、5隻

無視會規,我覺得佢地無尊重過個會,又無尊重過其他跟會規ge會員

現在,我跟足會規退分身,仲有同你地交代,唔係拍下patpat 消失,應該都夠哂尊重炎鳥、會規、會員

如果我係對炎鳥不滿,要同你地嘈,我大可以即刻入其他會

因為今晚德C比人爆qml返敗果場前半小時,已經比其他會d會長捉住黎問入唔入會

藍莓、青森、nike果場都有入

如果真係有心嘈,果場我已經掛住其他個名

如果真係有心嘈,我做乜要係度打字,做乜唔打上2kf,做乜唔係 game 度嘈??

最後都係果句,會規係點,我就跟住點做

倩妮 在 周三 1月 14, 2009 9:29 pm 作了第 1 次修改
倩妮
倩妮

回頂端 向下

發表 由 青森 周三 1月 14, 2009 12:38 pm

SORRY 我無諗過你走既理由
誤會左你真係唔好意思
我會正視返呢個問題 抱歉
而家我地都嚴厲執行緊只入正身
但其實只限紅國 你其他國有分身正身唔理
只計紅國裡面既角色
無寫清楚呢點混淆左你 真係萬分抱歉
青森

回頂端 向下

發表 由 倩妮 周三 1月 14, 2009 9:28 pm

>>但其實只限紅國 你其他國有分身正身唔理
>>只計紅國裡面既角色

有你e兩句就得
倩妮
倩妮

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章