Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

比點意見吧...

4 posters

向下

比點意見吧... Empty 比點意見吧...

發表 由 惡魔の獵鷹 周五 12月 19, 2008 12:42 am

新手作品(功課)
覺得如何?

比點意見吧... 5-1

修改過後....改得很少

比點意見吧... 6-1

惡魔の獵鷹 在 周二 12月 23, 2008 11:10 am 作了第 1 次修改
惡魔の獵鷹
惡魔の獵鷹

文章總數 : 27
注冊日期 : 2008-09-03

回頂端 向下

比點意見吧... Empty 回復: 比點意見吧...

發表 由 小瑪 周五 12月 19, 2008 12:41 pm

白色個舊係綿花糖定年糕呀
小瑪
小瑪

文章總數 : 55

回頂端 向下

發表 由 惡魔の獵鷹 周五 12月 19, 2008 5:30 pm

小瑪 寫到:白色個舊係綿花糖定年糕呀
綿花糖
惡魔の獵鷹
惡魔の獵鷹

回頂端 向下

發表 由 扭紋 周六 12月 20, 2008 12:53 pm

唔夠挑逗 Twisted Evil
扭紋

注冊日期 : 2008-09-24

回頂端 向下

發表 由 惡魔の獵鷹 周日 12月 21, 2008 1:09 am

扭紋 寫到:唔夠挑逗 Twisted Evil
挑你個死人頭~~~~~
惡魔の獵鷹
惡魔の獵鷹

回頂端 向下

發表 由 扭紋 周日 12月 21, 2008 12:11 pm

惡魔の獵鷹 寫到:
挑你個死人頭~~~~~
野好衰嫁挑人個頭 Embarassed
扭紋

回頂端 向下

發表 由 倩妮 周日 12月 21, 2008 6:06 pm

扭紋 寫到:
惡魔の獵鷹 寫到:
挑你個死人頭~~~~~

桃你邊個頭o者 Twisted Evil

舊棉花糖雲,左邊用埋淡出效果可能好d

下面果3個女仔,中間果個隻左手手爭,好似比人斬左咁,同右邊個女仔中間吉左個隆出黎 = ="
中間果女仔,原圖都係無左左手手爭?
倩妮
倩妮

文章總數 : 72

回頂端 向下

發表 由 惡魔の獵鷹 周一 12月 22, 2008 9:51 am

[quote="倩妮"]
扭紋 寫到:
惡魔の獵鷹 寫到:
挑你個死人頭~~~~~

下面果3個女仔,中間果個隻左手手爭,好似比人斬左咁,同右邊個女仔中間吉左個隆出黎 = ="
中間果女仔,原圖都係無左左手手爭?[/quote]
呢個我唔識整=.=.......
原圖係有的
即係邊到?
惡魔の獵鷹
惡魔の獵鷹

回頂端 向下

發表 由 倩妮 周二 12月 23, 2008 12:07 am

黑貓頭 至 手爭位

下........咁個女仔d 淡出 點做出黎 @@
倩妮
倩妮

回頂端 向下

發表 由 扭紋 周二 12月 23, 2008 1:08 am

倩妮 寫到:
扭紋 寫到:
惡魔の獵鷹 寫到:
挑你個死人頭~~~~~

倩倩是色女 Shocked
扭紋

回頂端 向下

發表 由 倩妮 周二 12月 23, 2008 1:32 am

扭紋 寫到:
倩妮 寫到:
扭紋 寫到:
惡魔の獵鷹 寫到:
挑你個死人頭~~~~~

要唔要比我色下你 Twisted Evil
倩妮
倩妮

回頂端 向下

發表 由 惡魔の獵鷹 周二 12月 23, 2008 11:05 am

倩妮 寫到:黑貓頭 至 手爭位

下........咁個女仔d 淡出 點做出黎 @@
羽化來=.=.............
這份功課琴日以交了
都修改左少少...真的少少
因為個雪球個到係無左少少....不得不用羽化.......
惡魔の獵鷹
惡魔の獵鷹

回頂端 向下

發表 由 扭紋 周四 12月 25, 2008 1:37 pm

倩妮 寫到:
扭紋 寫到:
倩妮 寫到:
扭紋 寫到:
惡魔の獵鷹 寫到:
挑你個死人頭~~~~~

要唔要比我色下你 Twisted Evil

來吧!請溫柔一點 Surprised
扭紋

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章